Stanovanjsko naselje Bučna vas

Preverite razpoložljivost

Opis zasnove stanovanjskega naselja

Stanovanjsko naselje Bučna vas je zasnovano jugovzhodno od rekonstruirane Tržiške ulice – cesta C3. Na vhodnem delu meji na gozdni rob. Nanjo so za novo naselje predvidene tri nove dvosmerne ulice C3, C4 in C5 s končnim obračališčem.

Parcelacija poteka vzdolžno in prečno glede na novo cestno omrežje.  Posledično je tudi oblika le-njih podolgovata v vzdolžni ali prečni smeri. Velikost parcel se giblje okoli 500,0 m2. V naselju sta dva različna tipa stanovanjskih hiš – skupno 25 stanovanjskih enot, ki se izmenjujeta glede na smer dostopa z dostopne ulice. V nadaljevanju projekta se bo odvijala tudi prodaja stanovanj Novo mesto in prodaja hiš Novo mesto.

Na voljo sta 2 tipa hiš: Zasnova A in Zasnova B

Oba tipa hiš imata etažno pritličje z mansardo. Zasnova A ima predvideno ravno konfiguracijo terena posameznih parcel, pri zasnovi B pa je predvideno delno vkopano pritličje na vzhodni strani. Volumen obeh dopolnjujejo pergole ali nadstreški ravnih streh.

Teren območja območja pada proti severu in zahodu, zato se temu podreja tako postavitev obeh tipov stanovanjskih objektov, njihova osvetljenost, stik s terenom. Nivelacija med zemljišči se ureja z brežinami.

Obe zasnovi stremita k moderni, nizkoenergijski, kompaktni gradnji, hkrati pa nudita končnemu uporabniku možnost individualne zapolnitve programa prostora.

Preverite razpoložljivost hiš

Na voljo vam je skupaj 25 hiš, zgrajenih do 4. gradbene faze, v dveh izvedbah (zasnova A & B). Uporabite naš interaktivni zemljevid posameznih parcel hiš in pridobite informacijo, katere hiše so še na voljo za nakup, oz. kakšna je trenutna izklicna cena za nakup posamezne hiše.

Kvalitetna gradnja

Stanovanjsko naselje Bučna vas je naselje novih hiš kvalitetne gradnje. Sodobna arhitekturna zasnova in izjemna lokacija zagotavljata odličen življenjski standard. Sončne parcele, obdane z naravo, nudijo prijetno bivanje vsem starostnim skupinam.

Pristen stik z naravo

Lokacija vam omogoča umik od dinamičnega urbanega življenja, neposreden stik z naravo in hkrati hiter dostop do vse pomembne infrastrukture. V neposredni bližini soseske so: šola, vrtec, pošta, lekarna, nakupovalni centri, mestni avtobus, …

Mirno, družinsko okolje

Predpostavka razvoja stanovanjskega naselja je ustvarjanje mirnega, družinskega bivalnega okolja v naravi. Stanovanjsko naselje Bučna vas ponuja idealno sožitje socialnega, urbanega in poslovnega okolja s pristnim objemom narave.